Tuesday, November 2, 2010

LEPASKAN GERAM ANDA!!

SALAM. HAAA. Agak lama aku mendiam mencari idea sebenarnya, mcm mna la nk handle kn sebuah blog ni...so, dh lama pk...akhirnya gatai tangan mlm ni nk tulis.huhu. hari ni xla baek sgt mood aku...dri pg tg aku mencari dompet n smpy mlm pon masih x jumpa2...harghhh!! geramnya...so, aku ckap jer da hilang..biarkn jer. aku stop mencari.. then nk lepaskan geram, aku trus jer selongkar bilik belakang yg mcm setor simpan segala mak nenek tu, aku kemas...haha. hilang jgk la geram aku tu...hehe, so, korg suma, klu aser je tension2 tu, xksah la wat apa pon asalkan hilang geram anda tuh. tp islam ajr kita klu marah, ambil wuduk and trus solat sunat 2 rakaat.. neway, u'll find any way that will make u feel calm.. jgn smpy membunuh suda..

6 comments:

taufiq helios said...

kalu tensen mkn coklat...sedap and calming :D

Afiqah said...

selamat berblogging!!!

K.U.L.W.A.N said...

anis, tq..hehe. besa la, bdk bru nk bertatehh

K.U.L.W.A.N said...

bro taufik, dlm peti sejuk tu byk lg coklat.

Afiqah said...

ku xpa slow2...tateh2 lama2 boleh lari gak...btw all the best in dunia BLOGGING..best

taufiq helios said...

byk ke??meh nk satu :D hoho! budak2 xley mkn byk sgt..rongak nnti :D