Saturday, May 7, 2011

~BECAUSE YOU ARE priceless~

Hari Ibu ni, mula la orang suma pakat nak wish SELAMAT HARI IBU kat mama@ibu@umi@mak masing.macam macam cara dan kreativiti lah diorg wish kat ibu diorg..tp saya xbole wish secara life sekarang sebab my abah dan umi kat SYDNEY sekarang.(honeymoon la tu) ok! lupakan pasal ni..

sekarang saya nk tanya, pernahkah saudara/saudari dapat benda ni? ataupon masa korg bangun pagi, tengok tengok benda ni dok melekat atas atas dinding bilik korg. benda tu macam ni bentuknya..

sebenarnya, xkan ada parents yg akan buat macam ni kat anak anak diorg macam ni punya..kalu ada pon nasib la..hahah..itulah pengorbanan mereka membesarkan kita..bukan saja besar,beri ilmu lagi,rumah yg selesa, kenderaan yg selesa...
NAK TAU SEBAB APA DIORG XBUAT MACAM TU? SEBAB.....KITA NI


3 comments:

noraini mardhiyah said...

jenuhlah kita kalau mak ayah buat macam tu. macam mana nak bayar semua tu.

KU ABDULLAH ULWAN said...

itu la..mmg xkn dapat bayar punya..harga sebuah kasih sayang mana bole bayar..

Anonymous said...

Alhamdulillah...ada kesedara...ingatlah juga wan,ibu dan ayah hanya satu...tiada pengganti...sbnrnye stiap org diskeliling kita begitu...smuanya berbeza...kawan,shbt,stiapnya dicipta dengan terbaik...ingatilah siapa sj yg pernah berdampingan dgn kita...InsyaAllah, mereka akn sdoakn untuk kita...hargai stiap org dskeliling...jgn tggu shingga mereka da tiada,di dpn mata,mahupun d dunia...
(^.^)